pembe fasulye fasulyeleri için ürünler (22)

Taze Kahve Çekirdekleri

Taze Kahve Çekirdekleri

Taze kahve çekirdekleri, yakın zamanda kavrulmuş ve kahve hazırlamak için öğütülmeye ve demlenmeye hazır olan kahve çekirdeklerini ifade eder. Bu çekirdekler, tazeliklerini korumak ve öğütme anına kadar aromalarını ve tatlarını muhafaza etmek için bütün halde saklanır.
Kahve

Kahve

Gine kahvesi, aynı zamanda robusta kahvesi olarak da bilinir, Batı Afrika'da, özellikle Gine'de yaygın olarak yetiştirilen bir kahve çeşididir. Bu tür kahve, dayanıklılığı ve zorlu iklim koşullarında, yüksek sıcaklıkların olduğu alçak bölgelerde bile yetişme yeteneği ile tanınır. Robusta kahve çekirdekleri genellikle arabica kahve çekirdeklerinden daha küçük ve daha yuvarlaktır ve daha yüksek bir kafein oranına sahiptir, bu da kahveye daha güçlü ve daha acı bir tat kazandırır. Tat profili açısından, Gine kahvesi toprak ve odunsu notalara sahiptir, bazen ceviz ve bitter çikolata nüansları ile birlikte gelir. Yüksek kafein içeriği de ona belirgin bir acılık kazandırır.
Thalia XL Bean Bag

Thalia XL Bean Bag

Thalia XL pufu, oturma odanızda veya lounge barınızda maksimum rahatlık için en üst düzeydir. Hemen davetkar etkisini gösterir ve tatlı bir boş durmaya teşvik eder. Model, kişisel tercihlere göre tasarlanabilir ve birçok başka avantajı vardır: Geniş oturma alanında ayaklarınızı rahatça uzatabilirsiniz. Thalia XL, hoş ve yumuşaktır. Bir tutma kolu sayesinde, pufu bir odadan diğerine kolayca taşıyabilirsiniz. Kaydırıcılar, zeminlerin çizilmesini önler. Bu pufu tercih etmeniz için üç neden: - Yumuşak hatlar - Geniş oturma alanı - Tutma kolu ve kaydırıcılar entegre edilmiştir Ref: THALIA R0710 (sabit döşeme) ÖLÇÜLER: 75 cm (U) x 75 cm (Y) x 57 cm (G)
Toptan ARABICA Kahvesi

Toptan ARABICA Kahvesi

ARABICA kahvemiz Gine'de üretilmektedir ve kendi üretimimizden gelmektedir. Herhangi bir sorunuz için lütfen iletişim formumuzu kullanarak bizimle iletişime geçin.
Origine Pure %100 Venezuela

Origine Pure %100 Venezuela

Rio Caribe Superior kakao, kakao ağaçlarının diğer bitkilerle birlikte yetiştirildiği agroforestry sisteminde yetişir. Bu tarım sistemi, biyolojik çeşitliliği teşvik eder ve kalan ormanları ve Península de Paria ulusal parkını koruyan bir tampon bölge oluşturur. Kakao yetiştirmek, doğal çevreyi korumaya yardımcı olurken çiftçilere gelir elde etme fırsatı sunar. Venezuela Rio Caribe Superior, Trinitario ve Criollo çeşitlerinden gelmektedir. Fasulyeler düşük asiditeye sahiptir ve tatlı, fındıksı ve çiçeksi ipuçlarıyla yoğun ve güçlü bir çikolata gövdesine sahiptir. Hasat ve sonrası süreçte protokollerin tutarlı bir şekilde uygulanması, 'üstün' olarak etiketlenen olağanüstü bir kalite sağlar. Manuel toplama işleminden sonra, çiftçiler ıslak fasulyeleri merkezi bir fermantasyon birimine getirirler; burada, sıcaklığa bağlı olarak kontrollü döndürme ile 6 veya 7 gün boyunca ahşap kutularda fermente edilirler. Menşei: Venezuela Bölge: Arismendi – Sucre eyaleti Çeşit: Criollo ve Trinitario İpuçları: fındıksı, tatlı, çiçeksi SKU: 5430002193229 SADE ÇİKOLATA: %100 kakao fasulyesi Enerji: 550Kcal, 2300kJ Toplam yağ: 52g Doymuş yağ: 31g Karbonhidratlar: 5g Şeker: 0g Protein: 15g Tuz: 0g
STORME Vittorio 250g - Kahve Çekirdekleri | Espresso Kahvesi

STORME Vittorio 250g - Kahve Çekirdekleri | Espresso Kahvesi

Kolombiya kahvesine özgü ince bir asidite dokunuşu. Ardından, ince dengesiyle vücut ve hiçbir acılık olmadan uzun bir bitiş ile büyüleneceksiniz. Vittorio, 6. neslin ilk temsilcisinin adıdır.
Amberly – Şarj: Amber & Gül, Vanilya & Tonka Fasulyesi

Amberly – Şarj: Amber & Gül, Vanilya & Tonka Fasulyesi

Bu özel kokulu şarj sayesinde, iç mekan Difüzörünüz daha uzun süre dayanacaktır. Difüzör modelinize göre mevcut 2 boyuttan birini seçin: 500ml veya 1L. Difüzörlerimiz alkol içermeyen bir bileşime sahiptir. * Çubuklar ayrı satılmaktadır. Koku: Amberly SKU: ND Üst Nota: Helyotrop, Amber & Gül Orta Nota: Amber, Paçuli & Tarçın Alt Nota: Amberli, Vanilya & Tonka Fasulyesi Ağırlık: ND BOYUT: 1 Litre, 500ml
Mung fasulyesi unu

Mung fasulyesi unu

Bu ürün, temiz Mung fasulyesinin (Vigna Radiata) öğütülmesiyle elde edilen un ile, iyi üretim uygulamalarına ve Tehlike Analizi ve Risk Temelli Önleyici Kontroller yönetmeliklerine uygun olarak pastörizasyon, deodorizasyon ve kurutma işlemlerinden geçirilmiştir.
Vanilya Tozu - Madagaskar Vanilyası

Vanilya Tozu - Madagaskar Vanilyası

Vanilya tozu, %100 doğal vanilya
Masaj Yağı - Rahatlama - Masaj Yağları

Masaj Yağı - Rahatlama - Masaj Yağları

Sırt, kas veya eklem ağrısını hafifletmek için yumuşak bir masajdan daha iyi bir şey yoktur. Bu özel bitki özleri ve yağlar karışımı ile gerginliği eritin. Lavanta rahatlatır ve sakinleştirirken, iki tür zencefil özü kasları ısıtır, tütsü ve helikris ise zihin ve bedeni rahatlatır. Eklenen aktif bileşen, organik kenevir çiçeklerinden elde edilen kannabidiol (CBD) dir. Avokado yağındaki lesitin ve doğal fitosteroller, masaj yağı için mükemmel bir bileşen olmasını sağlar, çünkü cilt penetrasyonu diğer yağlardan daha uzun sürer, bu da derinlemesine bir masaj yapmanıza olanak tanır. Cilt ve kaslar yumuşak ve esnek olacaktır. Önerilen kullanım, doğrudan cilde uygulanmaya uygundur. Ayrıca, bir banyo suyuna az miktarda yağ ekleyerek rahatlayabilir ve gevşeyebilirsiniz. Kullanımdan önce iyice çalkalayın. Doğal olarak oluşan terpenler: Citronellol, Linalol, d-Limonene, Citral, Geraniol, Kumarin Avrupa sorumlus: Green Industries - Pura Vida CBD
Kahve Çekirdekleri Karışımı

Kahve Çekirdekleri Karışımı

Kahve çekirdekleri karışımı, genellikle farklı bölgelerden, çeşitlerden veya kavrulma seviyelerinden gelen çeşitli kahve çekirdeklerinin bir kombinasyonudur. Bir karışımın amacı, her bir bileşenin en iyi özelliklerini vurgulayarak benzersiz ve dengeli bir tat profili oluşturmaktır.
Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdekleri
Arabica Kahvesi

Arabica Kahvesi

Arabica Kahve
Yeşil Kahve Çekirdekleri

Yeşil Kahve Çekirdekleri

Yeşil kahve çekirdekleri, kahve meyvelerinden çıkarılan kavrulmamış kahve çekirdeklerini ifade eder. Bu çekirdekler, doğal yeşil renklerini ve köken kimyasal özelliklerini korurlar; özellikle kavrulma sırasında kısmen yok olan yüksek klorojenik asit içeriğine sahiptirler. Yeşil kahve çekirdekleri, evde kavurma, takviye gıda hazırlama ve bazen de infüzyonlar için kullanılır.
Kahve

Kahve

Kahve, Coffea cinsine ait tropikal bir çalıdan elde edilen kavrulmuş kahve çekirdeklerinden yapılan bir içecektir. En yaygın olarak yetiştirilen iki tür Coffea arabica (arabica kahvesi) ve Coffea canephora (robusta kahvesi)dir. Bu içecek, zengin tadı ve esas olarak kafein nedeniyle sağladığı uyarıcı etkisi ile dünya genelinde beğenilmektedir.
Yeşil Kahve

Yeşil Kahve

Yeşil Kahve
Kavrulmamış kahve çekirdekleri Gine'den

Kavrulmamış kahve çekirdekleri Gine'den

Robusta Tipi Kahve Çekirdekleri Robusta tipi kahve çekirdeklerimiz, zengin, yoğun bir tat ve yoğun bir aroma sunmak için titizlikle seçilmiştir. Öncelikle tropikal bölgelerde yetiştirilen bu çekirdekler, dayanıklılığı ve yüksek verimi ile özellikle takdir edilen Coffea canephora çeşidinden gelmektedir. Robusta kahvesi, hafif acı notalarla güçlü karakteri ile tanınır ve Arabica kahvesine göre daha yüksek kafein içeriği ile daha enerjik ve güçlü bir tat sunar. Daha kalın ve kremsi bir kahve fincanı üretir, bu da daha güçlü bir tat ve daha yoğun bir duyusal deneyim arayanlar için idealdir. Bu çekirdekler, anlık kahveler, espresso karışımları ve daha belirgin bir tat tercih eden kahve tutkunları için mükemmeldir. Toprak ve odun notaları ile karakterize edilen özel tat profilleri, aynı zamanda yüksek tüketim kahve karışımları için de idealdir. Robusta kahve çekirdeklerimiz, optimal tazelik ve sürekli kalite sağlamak için titizlikle seçilmiş ve paketlenmiştir. Sürdürülebilir kaynaklardan gelen ürünler sunma taahhüdümüz var, çevreye ve yerel topluluklara saygı gösteriyoruz.
Robusta kahve çekirdekleri

Robusta kahve çekirdekleri

Robusta türü kahve çekirdeklerimiz, zengin, yoğun bir tat ve yoğun bir aroma sunmak için titizlikle seçilmektedir. Bu çekirdekler, esas olarak tropikal bölgelerde yetiştirilmekte olup, özellikle dayanıklılığı ve yüksek verimi ile bilinen Coffea canephora çeşidinden gelmektedir. Robusta kahvesi, hafif acı notalarla güçlü karakteri ile tanınmakta ve Arabica kahvesine göre daha yüksek kafein içeriği ile daha güçlü ve enerji verici bir tat sunmaktadır. Daha kalın ve kremsi bir kahve fincanı üretir, bu da daha güçlü bir tat ve daha yoğun bir duyusal deneyim arayanlar için idealdir. Bu çekirdekler, anlık kahveler, espresso karışımları ve daha belirgin bir tat tercih eden kahve tutkunları için mükemmeldir. Toprak ve ahşap notaları ile karakterize edilen özel tat profilleri, aynı zamanda yüksek tüketim kahve karışımları için de idealdir. Robusta kahve çekirdeklerimiz, optimal tazelik ve sürekli kalite sağlamak için titizlikle seçilmiş ve paketlenmiştir. Sürdürülebilir kaynaklardan gelen ürünler sunma taahhüdümüzle, çevreye ve yerel topluluklara saygı gösteriyoruz.
Komor Vanilyası Kökeni

Komor Vanilyası Kökeni

Komorlar, Mayotte ve Fransa'nın bağımsız üç adasından oluşan dört adadan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli) oluşturur. Büyük Komor, volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g
Origine Koyu 70% Kolombiya

Origine Koyu 70% Kolombiya

Kolombiya, zengin biyolojik çeşitliliği ve dünya için önemli bir karbon yutağı olan güzel Amazon ve Orinoko yağmur ormanları ile tanınmaktadır. Ne yazık ki, yasadışı ağaç kesimi, madencilik ve araziyi sığır yetiştiriciliğine dönüştürme, Kolombiya'nın yerli ormanlarını tehdit etmektedir. Birçok orman alanı, kokain üretimi için temizlenmiştir. Hükümet, kokain çiftçilerini palm yağı veya kakao üretimine geçmeye teşvik etmektedir. Biyolojik çeşitlilik açısından kakao, kesinlikle tercih edilen seçenektir; çünkü palm yağı monokültürde yetişirken, kakao ağaçları diğer ağaçlar ve bitkilerle birlikte ekilmektedir. Kolombiya'da yetiştirilen tahmini 25.000 hektar kakao, daha önce yasadışı ürünler için kullanılıyordu ve bu sayı artmaktadır. Bu, gezegen için, çiftçiler için ve Kolombiya'daki ve yurtdışındaki çikolata severler için iyi bir haber, çünkü Kolombiya'dan daha fazla kaliteli kakao mevcut olacak. Menşei: Kolombiya Bölge: Tumaco Çeşit: Trinitario İpuçları: Krema, Baharatlar, Fındıksı SKU: 5430002193298 Enerji: 451Kcal, 1887kJ Toplam yağ: 39,6g Doymuş yağ: 24,4g Karbonhidratlar: 28,7g Şeker alkolleri: 17,6g ° Protein: 12,5g Tuz: 0g
Origine Koyu 70% Tanzanya

Origine Koyu 70% Tanzanya

Gıda üretimi ve biyolojik çeşitlilik açısından önemi olmasına rağmen, Kilombero Vadisi su miktarındaki azalma, su kirliliği ve bozulmakta olan sulak alanlar ve ormanlar gibi ciddi zorluklarla karşı karşıya. Kokoa Kamili kakao, küçük ölçekli agroforestry sistemlerinde yetiştirilmekte ve gölge ağaçları, muz, mısır ve diğer ürünlerle birlikte ekilmektedir. Bu üretim sistemi, monokültürlere ekolojik bir alternatif sunmakta ve biyolojik çeşitliliğin korunmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca, kuş gözlemcileri için bir cennet olan ve primatlar, filler ve geniş bir bitki örtüsü çeşitliliği ile ünlü Udzungwa Dağları Milli Parkı için doğal bir tampon bölge oluşturmaktadır. Kilombero Vadisi'ndeki küçük ölçekli kakao çiftçileri, tarım ilaçları ve kimyasal gübreler mevcut olmadığı için, tarih boyunca organik tarım uygulamaktadır. 2015 yılında bu, Avrupa, ABD ve Japonya için organik sertifika ile resmi olarak ödüllendirilmiştir! Kokoa Kamili fermantasyon merkezi için elektrik, güneş enerjisinden sağlanmaktadır. Menşei: Tanzanya Bölge: Kilombero Vadisi Çeşit: Trinitario ve Neo-national İpuçları: Kırmızı meyve, çiçeksi, fındıksı SKU: 5430002193274 Polyoller: 17,6g ° Enerji: 451Kcal, 1887kJ Toplam yağ: 39,6g Doymuş yağ: 24,4g Karbonhidratlar: 28,7g Şeker: 7,6g * Protein: 12,5g Tuz: 0g
Uganda Vanilyası Kökeni

Uganda Vanilyası Kökeni

Komorlar, Fransa'nın bağımsız üç adası ve Mayotte'dan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni oluşturur (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli). Büyük Komor volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunluk" derecesine tam olarak ulaşmadan, tek tek toplanır. ŞEKERLİLER İLE ÇİKOLATA kakao çekirdekleri, kakao yağı, tatlandırıcılar inositol, eritritol, riboz, kolajen, oktanoik asit (hindistan cevizi mct), vanilya kapsülleri (yüzde 1), tatlandırıcı thaumatinin (katemfe meyvesi). En az yüzde 60 kakao bileşeni içerir. Menşei: Uganda Bölge: Kongo sınırı tarafı Çeşit: Planifolia İpuçları: Deri, Kırmızı Meyveler, Karamel SKU: 5430002193076 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g